Endelig er pappa hjemme

Er over ett halvt år siden pappa var hjemme sist. Så det var veldig koselig å se han igjen. Han blir ikke hjemme så lenge denne gangen, men bedre en ingenting.
Har allerede vert hos han et par ganger. Og konen hans serverte kjempe gode vårruller og nudlesuppe ene dagen og spagetthi med fløtesaus eller noe sånt andre dagen. Hun er en kjempe koselig jente/dame. Og jeg er veldig glad på deres veiner at de har funnet hverandre.
Virker som de har det veldig bra ilag.

Var og så heldig å få litt klær som de hadde med seg fra Thailand. Jeg fikk 2 Harley Davidson jakker, en bukse og en t shorte.
Sa til de sist de var hjemme at jeg ønsket meg en Harley jakke, så gleden var stor når de kom med 2 kanon stilige jakker.

Therese (tvillingsøsteren min) kommer til helga. Så da skal vi kose oss i leiligheten sammen. Og så blir det sikkert noen turer opp til pappa å damen. Og så skal vi sikkert være litt med Marit. Som er en av mine beste venninner. Så det gleder jeg meg til.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s