Fikk pakken i posten

Skrev et innlegg tidligere i dag om at jeg hadde bestilt noe klær fra styleconnection. Og litt senere fikk jeg melding om at jeg kunne komme å hente den.

Er super fornøyd med klærne. Jeg fikk et svart joggebukse skjørt en grått skjørt og en svart tshorte. Alt var i riktig størrelse og har allerede prøvd det på.

Er litt godt med sånne positive ting i en hverdag der mye dreier seg om vonde ting. Så det var et lite lyspunkt i hverdagen og få disse tingene.

Ellers har jeg ikke gjort på så mye. Hvert en tur til Husnes å hentet pakken, pluss handlet inn litt drikkevarer (Burn). Så har jeg og en medpasient sittet ute i røykebua å sett Greys Anatomy. Vi følte for å få litt «frisk» luft. Var veldig koselig det.

Ellers har jeg ikke gjort på så mye. Sett litt serier og prøvd å tenke ut mitt neste bytte av online shopping.

Det blir litt shopping på nett når man ikke har så mye å gjøre på dagene. Og det går ut over lommeboka til de grader. Men skal prøve å bli litt flinkere til å ikke handle så mye. Må spare litt penger siden jeg kanskje skal på ennliten tur til sommeren.

3 kommentarer om “Fikk pakken i posten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s