Sommeren 2015

Sommeren 2015 var en spennende sommer. Jeg var på 2 turer.

Jeg reiste til London med en god veninne. Der var vi i 6 dager. Vi hadde det utrolig kjekt med vandring i byen, madam tousso, london eye og shopping. Jeg tok og to tatoveringer der. En infinity symbol med hjerte som veninna mi tok lik. Og en M som står for ene beste veninna mi. Det var utrolig gøy å dra på en sånn tur uten foreldre eller skole. Det var så deilig å ha den frihetsfølelsen der vi kunne gjøre akkurat det vi ville. Vi kunne stå opp når vi ville og gjøre det vi ville i løpet av dagene. Jeg vil veldig gjerne reise på en sånn tur igjen.

Den andre turen jeg var med på var en seiltur me Tall Ships Races. Der var vi en gjeng på 4 stykk som reiste fra kvinnherad. Vi tok fly opp til ålesund og var der noen dager. Så seilte vi med en nederlansk båt ned til Rosendal der 3 av oss avsluttet turen. Mens sistemann var med helt til danmark. Det var en veldig utfordrenes tur men også veldig kjekt. Vi fikk vere med å styre skuta, heise seil, gjøre i stand mat og være med på alt som trengs for å seile.

Ellers brukte jeg litt av sommeren på å flytte.

-Michelle

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s