Lenge sia sist!

Da var det jammen meg lenge siden sist. Har skjedd mye siden jeg blogga her sist.

Jeg har flyttet en del ganger. Har fått leilighet her på Valen i ett slags bofelleskap. Det er 6 leiligheter i ett hus, og jeg var så heldig og få den ene leiligheten. Det er også personale i dette bofelleskapet døgnet rundt, noe som er litt greit siden jeg ikke har taklet så greit å bo for meg selv. Jeg sliter litt med det å være alene. Men nå slipper jeg heldigvis det. Her er det alltid noen vist jeg trenger det. Og vil jeg være sosial, så kan jeg bare gå ut i fellestua i lag med de andre.

Jeg er for tiden innlagt på en avdeling på valen sykehus. Jeg ble innlagt 29 august 2015. Og er fortsatt innlagt. Blir nokk her en stund til. Har slitt en del år med den mentale helsen min, og endelig er jeg en plass der jeg får den hjelpen jeg trenger. Jeg er veldig fornøyd med å være her, og de tar godt vare på meg. Her får jeg jobbe med de problemene jeg har, og får bruke den tiden jeg trenger til det. Noe jeg setter veldig pris på.

Jeg skal etter hvert være mer og mer i leiligheten, og ta en gradvis overføring til den etter hvert som jeg blir bedre.

Jeg går ikke lenger på skole, for det ble for tøft for meg. Så jeg bruker dagene på å jobbe med meg selv, for å finne tilbake til den friske Michelle.

Jeg har planer om å ta det siste faget jeg mangler når ting hår litt bedre.

Ellers bruker jeg dagene på en del håndarbeid. Liker veldig godt å strikke, hekle, brodere å litt teining.

Jeg satser på at jeg får livet mitt i orden igjen, og kan fortsette studiene. Kanskje jeg er klar for det til høsten?

-Michelle

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s