Oktober

Da var det slt for lenge siden sist innlegg, så på tide med en liten oppdatering. Vi er nå kommet til oktober, og året på fhs er over for lenge siden. Kunne ønske det varte i flere år, for det året på fhs er det beste ever.
Nå går jeg på skole for å ta opp igjen et par fag jeg mangler for studiekompetanse, og ellers ikke så mye. Det får vere nokk for nå, skal lage noen skikkelige innlegg snart. Starter kanskje opp med en ny blogg også, får se det litt an.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s