Trening!

Jeg er ganske sikker på at keg har dunket hode mitt. Årsaken til den begrunnelsen er jeg trentebo dag. Folk tenker sikkert, so what? Men de som kjenner meg vet at michelle trener ikke. Hun kaller det å gå fra en etasje til en annen for trening. Så når jeg frivillig vell å merke gikk med vennina mi ned på treningsrommet, da burde man tro noe alvorlig har skjedd. Men var nokk bare et svakt øyeblikk, litt redd for at det skal gjennta seg. Men knsje jeg på albor begynner å trene.? Føler selv jeg har noen kilo for mye, og lever veldig usunt. Så kansje for en gangs skyld jeg skal prøve å legge om litt og spise sunnere og trene litt!. Hmm, tror kansje det er best om jeg venter til i morgen å kjenner etter da om jeg fortsatt har lyst å bevege på megbå bli svett å ekkel…. Man skal aldri si aldri:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s