Ridning og filosofi

Dagen i dag har vert en sånn, prøv noe du egentlig ikke kan dag. Etter noen timer med strikking, kor og mat. Fant jeg ut, jeg ville være med til Sætregården med valgfaggruppen å ri. Sant skal sies at jeg har sittet på en hesterygg vertfall 5 ganger i løpet av mitt 20 år lange liv, så jeg vet hvertfall hva som er fram og bak på en hest.

Så jeg joinet de andre og off we went to the gård! Det jeg ikke visste var at det ikke bare va å bli leid rundt i ring, men vi skulle jo trave også! Overaskendes nokk gikk det greit og etter noen ufrivillige pauser midt på banen fikk jeg det til. Greit nokk, selv om jeg ikke kan se noe så har jeg garantert fått blåmerker på begge rumpeballene mine. (Tror jeg må skaffe meg sånn liten badering til å sitte på!) men jeg lrte da litt mer om hester og at jeg kansje passer bedre på sidelinjen for å heie på de andre enn oppå hesteryggen.

Andre ting som vimser oppi det stakkars lille hode mitt, er jo blandt annen gutter. Noe ikke så uvanlig på folk på min alder. Men med tanke på at det er litt 50-50 sjangs for gutt eller jente jeg intreserer meg for, har det denne gangen ikke bare landet på en men 2 gutter jeg har ett ekstra øye for. Det gjør ikke saken noe lettere at det er 2. Hvorfor i det hele tatt tenker nå jeg, har mer en nokk med meg selv å få ting på plass oppi hodet mitt. Har ikke tid til sånt tull. Men trenger nokk ikke bekymre meg så veldig, er ikke akkurat førsteprioritert hos de.

Hmm, hva andre ting gjør jeg på for tiden? Jo, har sett alle Sherlock episodene og er komt på sesong 7 av de nye Doctor Who. For øyeblikket ser vi på Torchwood, som er en spinoff serie fra doctor who. Er fortstt på sesong 1 der, men det varer nokk ikke lenge.

Tror det var dagens oppdatering for denne gang. Tror det kommer mye mer når jeg får den nye pc’en jeg har bestilt. Satser på at den kommer denne uka:)

Mjm

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s