Min opplevelse av 2013.

2013 har for meg vert ett innholdsrikt år. Jeg har hatt noen voldsomme nedturer, men og noen fantastiske oppturer. Jeg har lært utrolig mye om meg selv og andre, og at det finnes håp. Jeg har lært at uansett hvor langt nede man er, og uansett hvor mørkt alt ser ut, så til slutt er det bare en vei. OPP!
I 2013 flyttet jeg litt att og fram i kommunen, men var også innlagt i lange perioder. Jeg tok et stort steg og ba om hjelp. Ting ble for vanskelige for meg å håndtere alene, men jeg trengte heller ikke gjøre det alene. Jeg fikk hjelp, ting tok tid, jeg ble bedre og værre og bedre igjen. Noen «smarte» folk fant ut at å sende meg på folkehøyskole, var en god ide. Jeg tenkte at de måtte da være helt idioter. Tenk å sende ett vrak av ett menneske på fhs? Det kunne da umulig gå bra, ikke ville jeg det heller. Men for å få slutt på alt maset om det, sa jeg ja og søkte på Åsane fhs.
Ikke viste jeg at det skulle bli en av de beste valgene i livet mitt. Det å begynne på åsane fhs, ble starten på ett nytt å bedre liv for meg. Jeg sendte først brev til de og fortalte litt om situasjonen min, slik at de ikke skulle få helt sjokk vist jeg kom der og ikke var som alle andre. Men jeg fikk tlf fea en hyggelig dame som skulle være læreren min, og sa at jeg var hjertelig velkommen og dette komte til å bli bra for meg. Jeg tenkte litt for meg selv at hun får bare tro det hun vil, og at vi får se hva som skjer. Jeg kom på skolen en søndag og forsto egentlig hanske fort at dette her var bra. Jeg møtte utroli mange hyggelige mennesker, og etter den første uka kunne jeg konstantere at så bra hadde jeg ikke hatt det på vertfall 8 år. Jeg ble godt kjent med de i klassen min, og etter hvert de andre elevene på skolen. Jeg gleder meg til å komme tilbake fra juleferie å bli kjent med resten.
Tenk at på så kort tid, har jeg forandret meg og blitt en mye gladere person, jeg har fått noen nye og fantastiske venner, og for dette kan jeg takke de som «presset på» og fikk meg til å søke. Tusen takk til dere og tusen takk for ett nyttig og lærerikt år! Med mange fine opplevelser:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s