Bali Dag 1 og 2.

Søndag 24, november kom jeg hjem fra Bali. Hadde 2 flotte uker med sol og varme, og mange fine opplevelser.

På turen skrev jeg dagbok hver dag om hva vi gjorde, så jeg tenker at jeg kan dele litt av opplevelsene mine med dere.

Denne turen er et valgfag jeg valgte på skolen. Vi reiste 7 elever, (inkl meg) og 2 lærere. Målet var å oppleve Bali sin kultur og selvsakt få litt farge på disse hvite kroppene våres.
Det jeg ikke viste før jeg reiste, var forskjellen mellom Norge og Bali. Alt fra religion og levesett, til mat og klimaet. Jeg har vært i Thailand 2 ganger, så jeg vet at det er stor forskjell. Men fikk åpnet øynene litt til andre deler av verden.
Så nå tenkte jeg at jeg kan skrive litt om hva vi gjorde der nede. Det kommer bilder etter hvert, skal få tak i flere bilder som de andre tok.

Dag 1. Søndag
Denne dagen startet kl 06.00. Litt vell tidlig for søndag og være, men HALLOOOO!! BALI!!!!
Fikk kledd på meg og komt meg opp på skoleplassen. Stresset litt med de å ikke få røyke på over ett døgn, så fikk tid til ett par røyk før alle var komt. Vi ble kjørt til Flesland, Bergen. Derfra tok vi fly til gardemoen. Ett par timer senere begynte den virkelige turen. Vi dro fra Oslo kl 14,40 norsk tid og var i Doha kl 23.10 lokal tid. Litt usikker hvor mange timer forskjell det var der, men flyturen var laaang. Og jeg som sliter med å sitte i ro, det ble i alle fall en tolmodighets test der:)
Etter vi hadde gått igjennom sikkerhetskontroll, ( som komte til å bli en av mange.) dro vi videre kl 01.30 lokal tid. Vi hadde en kort stopp i Singapore, der vi måtte igjennom en ny sikkerhetskontroll. Etter 1 og en hal time var vi igjen i lufta og på vei til Bali. Vi landet på Bali kl 18.00 lokal tid( Bali ligger 7 timer forann oss her i Norge.)

Det gikk ikke bare knirkefritt på denne flyreisa. Plutselig var noen borte, og ingen viste hvor dem var. Og maten var ikke noe serlig god på flyet, men det er den vell sjeldent.

Fikk litt sjokk når vi landet på Bali, og kom ut av flyplassen. Det var nett som en vegg av varme som vi dunket rett inn i. Kjentes ut som vi hadde gått rett inn i en badestue. Så vi fant fort ut at jo mindre klær jo bedre.

Etter litt om og men fikk vi tak i 3 drosjer, som var ganske så små. Men vi ble kjørt til den første plassen vi skulle være. Denpasar, Der kom vi til et slags hotell lignende greie, eller Home Stay som de sier. Det var et rom med en dobbelseng og et bad. Inkludert i prisen var gekko og småinsekter. Men vi kom fort over på andre tanker da vi så bassenget. Det var fort gjort å få på seg badetøy og hoppe uti. Den følelsen etter 30 timer på reis, og så hoppe ut i et varmt og godt basseng og bare chille. Det var himmelsk. Mens vi badet hele gjengen, var det skikkeligt mye lyn. Var utrolig å se på hvordan himmelen ble lyst opp i ulike farger. Etter vi hadde fått i oss mat, så stupte vi til køys alle sammen. Da var vi passelig trette.

Dette var starten på en opplevelse for livet.
Håper det ikke ble for langt innleg, skal prøve å skrive for hver dag, og forhåpentligvis få lagt ut noen bilder.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s