BALI

Nå er det snakk om timer til vi drar til Bali. Reiser fra skolen 07.15 i morgen tidli og gleder meg mye:)

For to dager siden våknet jeg opp med noen forferdelige smerter i ryggen, hadde ikke peiling på hvorfor. Så stresset en del, for vist de ikke ga seg så hadde keg nokk ikke greid å reise så mange timer på et fly. Men etter keg fikk låne badekaret til min kjære storesøster Kine, så våknet jeg i dag med helt fin rygg(bank i bordet). Så krysser alle fingrer og tær for at jeg ikke får noe mer smerter i ryggen. Så nå er det elevatevne på skolen med god mat og underholdning så pakke så avgårde i morgen tidli.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s