Kunstfag

I dag jobbet vi med collage på skolen. Noe som jeg syntes var kjempe artig. Dette er ene bilde jeg begynte på. Litt inspirert av høsten:)

Utpå kvelden lagde jeg et til. Legger ut bilde etterpå. Dette bilde heter høstfolk. Og det andre heter Den nakne sannhet. Ellers i dag så var det jeg som hadde morgensamling for hele skolen. Jeg hadde en bildeserie om min vanlige dag på Åsane fhs. Golk lo litt og virket som de synes det var artig. Kan legge ut bildene fra morgensamlingen en annen dag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s