Skulle bare handle en ting…

I dag etter middag, så skulle jeg å Frida til sane senter en tur.
Jeg måtte få tak i passbilde for når jeg skal søke om visum. Reiser som kansje nevnt før til Bali 10 november. Så trenger passbilde til visumsøknaden. Etter litt småshopping og en liten matbit på McDonalds, fant vi en fotobutikk. Men det viste seg at de har sluttet å ta slike bilder, så vi måtte heller dra til sentrum. Har nå i morgen på meg til å få tatt det teite passbildet, ellers blir det drligt med visum søknad på meg.

Etter vi hadde vert på fotobutikken, så va vi eller hvertfall jeg ganske irritert. Dum så vi var, gikk vi inn på en skobutikk. Der fant jeg et par råflotte jeffrey campball sko. Som var satt ned fra 1699 til 700kr. Og siden jeg synst litt synd på meg selv, så kjøpte jeg de:) Kan legge ut bilder av de i morgen.

Ellers har det ikke skjedd så mye. Var på utstilling til en som kaller seg DOLK. Han er en ukjent maler/ tagger. Han har holdt identiteten sin skjult og har solgt en del bilder og tjent noen millioner på det. Rundt om i Bergen by er flere av verkene hans. Han har tagget/malt noen geniale bilder og budskap rundt om i byen og nå har han og en utstilling i bergen. Der var det mange flotte bilder. Kan legge bilder som jeg tok ut i morgen:)

Thats all for now:)
Mjm

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s