Thailand!!!!!

I jula var jeg og søsteren min på ferie i thailand:) Der ble det feiring av 18 års dag og jul, noe annerledes en vanlig. Er ikke ofte jeg har feiret jul og bursdag i 30 varmegrader:)

Det var fint vær hele tiden. Og dagene gikk med på å bade i bassenget i hagen, shopping, strand og kjøre litt rundt for å se hvordan ting så ut.
En ting som gjorde turen litt kjedelig, var at dagen før vi skulle reise hjem så ble selfølgelig jeg matforgiftet. og måtte en tur på Pattaya memorial hospital. Skikkelig happy navn ja:P og der fikk jeg allslags rare medisiner for kvalme, vondt i magen osv. så når vi skulle reise dagen etterpå hjem. så var jeg både syk og helt utslått av alle medisinene jeg hadde fått på sykehuset. så hjemturen var ekstra lang å fæl.
Men alt i alt så var det en super tur, med fine opplevelser.

3 kommentarer om “Thailand!!!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s