VALG 2011!!!

På onsdag så skal de som kan stemme, stemme. Det er fylkes og komunevalg. Jeg skal for første gang vere med å stemme. Jeg er ennå ikke helt sikker på hva jeg kommer til å stemme på.

Men jeg er sikker på en ting. at alle disse debattene og diskusjonene som har vert i media det siste, går meg på nervene. Det er jo bare krangling og vas, og de kommer jo aldrig frem til noe. Så jeg tror kansje jeg stemmer blankt, for politikk er ikke noe jeg intreserer meg veldig for ennå. Kansje om 2 år når det er stortingsvalg, at jeg er litt mer intresert i det. Men har fortsatt 2 dager på meg igjen å finne ut hva jeg skal stemme.
Er bare til å komme med forslag.

Jeg følte jeg måtte skrive noe om dette «store» valget. Siden det er snakk om det over alt. og ganske kjedeligt til tider.

Dette innlegget blir nokk det første og siste om valg på lenge kan jeg tenke meg. Er ikke stor fan av å skrive om ting som ikke intreserer meg så mye i hverdagen.

snakkes mjm

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s