Dans:)

I måren er det tid for ennda en dansetime på skolen. Og nå i begynnelsen så holder vi på med balett. Balett er tydlivis ikke noe for meg. jeg som er så stiv i kroppen og null kondis, passer ikke til det. Men jeg har tenkt å få stå karakter, og kansje bedre enn det. Så da har jeg vell ikke så mange valg enn å prøve så godt jeg kan å gjøre mitt beste.

Sist uke hadde jeg vondt i magen, i til sammen 4 dager etter vi hadde dans. Så det er ett tydlig bevis på at jeg ikke er godt nokk trent til det. Men kansje om noen uker så har jegg fått bedre kondis:P er lov å tro og håpe. hehe . får se hvordan det går.

Vist du lurer på noe, bare skriv og spør:)

snakkes mjm

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s