Øynene mine:)

Hei hei folkens. eller hei du som gidder å lese dette:)
For noen dager siden så var jeg til øyenlegen. for å sjekke øynene mine og få litt info. For jeg sjegler ganske mye, og da fikk jeg tilbud om å opperere. Så forhåpentlivis en gang før jul så skal jeg opperere venstre øye. Øyenlegen hadde litt elle melle, for å finne ut hvilket av øynene mine som de skal opperere. Så ble det til slutt venstre. For når mann skal opperere sjegling så er det egentli ikke så nøye om hvilke av øynene man oppererer. Og siden jeg er teknionsk sett barn og ikke 18 ennå så får jeg heldigvis narkose.

Voksne som tar samme opperasjon, har som oftest bare lokal-bedøvelse. Det tror jeg ikke jeg hadde greid. Se for deg at du sitter i en stol eller ligger og du bare ser at legene kommer nermere med skarpellen for å kutte i øye ditt. jeg hadde ikke klart å sitte i ro:P tror jeg hvertfall. Men heldigvis så får jeg alltså narkose. og da blir det 3 dager på sykehus.

Håper jeg greier å beholde mitt supersyn. alltså se med ett øye av gangen. Jeg synst det er litt kult jeg:)
jaja det var en nyhet om meg.
snakkes mjm

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s