Smarte ord! + påskeegg:)

Hørte en god setning i dag, som jeg synst alle burde tenke litt over.

«Ikke la fortiden, bestemme over fremtiden»

Det er en veldig god ting å ta med seg. For uansett hvor dårlig du har hatt det i barndommen din eller før. Så må det ikke bestemme hvordan du skal ha det nå og fremmover. » Det er du, det kommer an på».

 

I dag fikk jeg helt sjokk når jeg var på rema. Påskeeggene kostet bare 16 kroner. Så jeg kjøpte liksågodt 8 stk. Så nå har jeg resten av året. Håper jeg:P

Blir en del jobbing på meg fremover. Og er en del ting som skjer. Jeg skal til tannlege 😦 liker virkelig ikke tannlegen. Huff. Så skal jeg prøvespille og intevju på en skole jeg har søkt på. Så kommer søsteren min, men jeg reiser til spania dagen etterpå. Litt dumt at jeg ikke får se henne så mye. Men får se henne mer i sommer. Så er det sommerferie etter et par uker skole. Da blir det hyttetur med ene søsteren min. Og så familie leir. Det gleder jeg meg veldig til:) så en til hyttetur med søsteren min. Så er det nytt skoleår i vente.

 

Det var en kjapp oppsumering av hva jeg skal fremmover.

klem mjm

 

 

2 kommentarer om “Smarte ord! + påskeegg:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s