Påske!!

Nå er det påske-tid. Og det nter jeg. HAr spist lammelår og god dessert i dag med familie:) Veldig koselig:)

Er for lengst ute av telling på hvor mange påskeegg jeg har spist hittil i år. Men har sprt vekk en pakke og en stor julebrus som jeg skal kose meg med seinere i år:)

 

Nå er det heller ikke lenge igjen til vi reiser til Spania:) Og jeg gleder meg masse, og har fått lånt videokamera som jeg skal ha me meg:) må jo forevige minnene når det er mulig. Vil ikke glemme det :):) Kastet også masse klær i dag:O stolt over meg selv. liker egentli ikke å kaste ting. Men er på tide når skapet er smikk fullt og alle skuffer også, så det var på tide at det ble gjort:):)

Har jobbet enn del den siste tiden, og det bestyr bare mer penger til spania turen. Skal bli så koseligt. Er jo ikke lenge igjen til sommerferie heller… gruer meg litt. Blir kjedelig å forlate alle venner og klassekamerater for å begynne på en ny skole. Men sånn er nå livet. Får håpe det går bra:)

klem mjm

En kommentar om “Påske!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s