Flott dag:)

I dag så var det første dag på den ene praksis jobben min, og det gikk super fint:) Gleder meg til neste gang:)

Er veldig deiligt å få kunne slappe av og sove lenge 5 av 7 dager i uken:) digger detxD. I måren så er det slapping og så en tur på nattcafe. Blir kos det, alltid kjekt å vere på nattcafe. Mange hyggelige ungdommer og voksne.

 

En annen VIKTIG nyhet er at jeg har funnet ut at jeg skal bli mamma til en liten gutt.

Var på ultralyd på Onsdag og der fikk jeg se en pitte liten gutt. Vet ikke helt hva jeg skal kalle han enda men har heldivis noen mnd på meg:)  ser fram til dette:):) Er helt i hundre… skal skrive mer om dette seinere. Skal på neste ulralyd den 29. april. så gleder meg sinnskt.

 Som mange forstod så var det en aprilspøk:P hehe ikke serlig mange som gikk på den men men… får komme sterkere tilbake neste år:)

Ellers er det ikke så mye som skjer. Stresser litt med at jeg ikke har fått lønna mi enda. Men snakket med sjefen og det er bare bankene som er så treige:P så satser på at jeg får den i løpet av noen dager.

Har glemt litt bloggen de siste dagene. Har hatt så mye å tenke på. men skal prøve å holde meg oppdatert eller rettere sakt dere oppdatert:P

 

Vist det er  noe du lure på så bare senn en mld elle kommentar. Eller vist det er noe du vil at jeg skal legge ut. enten oppskrifter eller sanger osv så er det bare å komme med forslag,

du kan sende det til e post adressen min. : mizzy_micha@hotmail.com 

det var det for denne gang, snakkes snart klem mjm

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s