Praksis.

Hei! I skolens regi, så har vi da praksis nå i 8 uker. 3 dager i uken.

Og jeg har den mest geniale jobben. Den går ut på å vere med på forskjellige barne og ungdoms-arengemang.

Jeg er med på dette:

 Hobbyklubben, annehver tirsdag, valen kirke, alder 5-9 år, lager forskjellige ting, kl 17.30-18.30. Alf Jarle, Hildegunn og Gunnar som leder det

Tito, annenhver tirsdag, valen kirke, alder 10-12 år, spiller spill, bilijard, fotball, air-hockey, salg av brus og chips. kl 18.30-19.45. Gunnar, Alf Jarle, m.f. som leder det.

Ope hus, hver onsdag, valen kirke, alder 13+++++, spille spill, vere sosial, bilijard osv, salg av brus og chips og av og til pizza. kl. 19.30-21.30 Ove  og Kjell Yngve som leder det

Us er alle dager utenom lørdag, men jeg er der på Torsdager. kjelleren på kulturhuset på Husnes, bilijard, spill, sosialt, diskotek av og til, musikk, utekontakt, m.m. kl. 18.00-22.30. Arve m.f som leder det.

Nattcafê hver Fredag, husnes bedehus, alder 13++++, snakke, bilijard, spille, synge, andakt, kiosk med brus, varm mat, snop, chips. Ofte besøk av en huggelig gjeng fra Os, som forteller oss om gud og jesus og sånt. Jan ove Fagerheim som leder det.

Konfirmant undervisning, er litt forskjellige dager. skal vere med å hjelpe til der og slike ting.

Dette er det praksis jobben min gå ut på denne våren. Så de fleste av jobbene er på kveldstid. Så da ka njeg sove lenge om morgenen:) noe jeg elsker:):)xD Altså Onsdag, Torsdag og fredag jeg kan sove lenge siden det er de dagene vi har praksis. Men jeg har jo noe praksis andre dager og. OG litt i helger og sånt. Så det er veldig grett og få kunne sove lenge om morgenen:) dette skal vare i ca 7 uker framover. og etter de ukene er det SPANIA. Men det kan jeg skrive om seinere:)

snakkes folkens. det er bare til og kommentere.. klem mjm

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s